Slovenská verzia
Magyar verziója
English version
Deutsche Version

EIR EMO2 (EMO2L) huzal szikra kivágó gép


Vissza a fömenübe

EIR EMO2 (EMO2L) gép általános információi

EIR EMO2 (EMO2L) egy négytengelyu huzalszikra megmunkáló gép, nagy elotolási lehetoséggekkel minimális helyet foglal ( 2x1.6 m ), nagy pontosságú munkadarab tájolással, kettozött - egyenes és indirekt helyzet méréssel ,amelyelyet a minoségi szuportok biztosítják Bosch Rexroth.


Berendezés lehetové teszi a kétkontúros munkadarab vágást nagy alávágással is. Üzemeltetése nagyon gazdaságos (kevés huzal , villany és filterhasználat,hosszú életu zafír vezetokkel), magas megbízhatóságnál, ami a pormentes vezérloszekrény használatának is köszönheto, ebben automatikusan mérodik a benti hofok,és nagy megbízhatóságú alkatrészekke ellátva (pl.: Weidmüller).


A gép egyszeruen vezérelheto programokkal dolgozik vezérlo és irányító szoftvérrel sok funkcióval, amelyek jelentosen csökkentik a készítési idoket (pl.: automatikus anyagsarok megkeresés).


Mint akció most a gép árában benne van az új programokat készíto szerkesztési rendszer is az - Emotek Constructor, amely sokkal hatékonyabb, elősegíti a kiválasztott kontúr szerkesztését és nagyon egyszerűen generálható gép részére a postprogram


Jótálás a gépre 24 hónap


Korszerüsített: 26. 02. 2008