Slovenská verzia
Magyar verziója
English version
Deutsche Version

Profil

Emotek s.r.o. cég fo beálítotsága megalapozástól kezdve a szikra megmunkálás – szikra huzal vágás és üregelés. Cégünk tevékenysége az elektromos szikra megmunkálógépek fejlesztés, gyártás, átépítés és szervízelés de szintén foglalkozunk célgépek fejlesztés és gyártás is a megbízók kivánságai szerint, foleg a elektromos technológiák terén.


Tervezés és vezérlés terén a cég termékei saját fejlesztésre vannak beálítva. Saját készítményünk többek között a teljes vezérlo és támogató softvér , de szintén a huzal szikra vágógépek részére kifejlesztett programok elokészíto softvér is.


Történet

Emotek s.r.o., Nové Mesto nad Váhom cég 1994- be jött létre. Az elso években a cég az othoni gyártásból származott huzzal szikra kivágó és üregelo gépek vezérlo programjai újításaival foglalkozott. Ezzel kifejezoen emelkedett a megbízhatóság és a muszaki szinvonal.


Késobb a teljesíményi elektronika és a munkadarab tájolási lehetoségek átépítése történt, ami jelentosen emelte a gépek teljesítményét és pontosságát. Párhuzamosan mentek a munkálatok a vezérlo és támogató szoftvérek fejlesztésén is. Egyes csoportok fojamatos fejlesztése megengedte végre saját huzal szikra megmunkáló gépek gyártsát.


Cégünk 2002 évtol fejleszti a huzal szikra gépek részére a saját programkészíto softvért. A törekvések gyümölcse lett a új grafikus Emotek Constructor softvér készítménye is.


Cég a létezése alatt foglalkozot célgépek fejlesztésével is, úgy a huzal szikra mint más technológiák témakörébol (szikra köszöru berendezések, három tengeju maró berendezések anyag vágásra, elektrokémiai köszöru gép) stb.


Korszerüsített: 03. 06. 2018